Leiebil Bergamo

» Bilutleie » Leiebil Bergamo

 

car-rental

Sammenlign og finn beste pris på bilutleie i Italia

Bilutleie Bergamo

Sammenlign priser på leiebil i Bergamo fra flere forskjellige bilutleiefirma, bla.a. Maggiore, Avis, Alamo, Europcar, Sixt og Budget. Nødvendige forsikringer i tillegg til ubegrenset kjørelengde er alltid inkludert i prisen.

Bergamo guide

Biludlejning Bergamo

Billeje Bergamo

Byen Bergamo ligger i Lombardia-regionen i Italia, ca 40 kilometer nordøst for byen Milano. Det er 120,649 innbyggere (12/2010) i Bergamo og byen er 39,6 kvadratkilometer i størrelse. Byen ligger ved foten av den fantastiske Alpene og er kjent for sin skjønnhet, mange kunstneriske skatter, så vel som dens svært fortryllende middelaldersk atmosfære.

Bergamo har to sentre – “Città Alta,” (øvre byen) som hviler på en bakketopp og omgitt av defensive murer bygget i det syttende århundre, og “Citta Bassa,” (nedre by), som er på bunnen av bakken. Disse to sentrene er forbundet med gangveier samt en kabelbane (taubane). Det er mye å se i begge områder, inkludert Piazza Vecchia, som er hjertet av Bergamo gamleby og Accademia Carrara, som huser noen av de viktigste samlinger av barokk, renessanse og middelalderens kunst i hele Nord-Italia.

Bergamo serveres ved Bergamo Airport (BGY) , som også er kjent som den Bergamo-Orio al Serio lufthavn.Det ligger 3,7 kilometer fra byen og er den fjerde travleste flyplassen i Italia. Noen av flyselskapene betjent av flyplassen inkluderer Alitalia, Ryanair, og Bell Air.