Leiebil Roma

» Bilutleie » Leiebil Roma

 

car-rental

Sammenlign og finn beste pris på bilutleie i Italia

Bilutleie Roma

Sammenlign priser på leiebil i Roma fra flere forskjellige bilutleiefirma, bla.a. Maggiore, Avis, Alamo, Europcar, Sixt og Budget. Nødvendige forsikringer i tillegg til ubegrenset kjørelengde er alltid inkludert i prisen.

Roma guide

bilutleie Roma

Leiebil Roma

Byen Roma ligger i Lazio-regionen – det er ikke bare hovedstaden i Italia, er det også den største så vel som den mest befolkede byen i hele landet. Den har en befolkning på 2,761,477 innbyggere (12/2010) og er 1,285.31 kvadratkilometer i størrelse. Romas historie strekker seg tusener av år som sentrum for det romerske riket og Romerriket. Det er den mest populære turistmål i Italia og er oppført som et UNESCO World Heritage Site.

Colosseum og Vatikanmuseet er oppført i topp 50 mest besøkte turistmål over hele verden. Det er mye å se i veien for hundre år gamle basilikaer og kirker, romersk-era ruiner, utsmykkede statuer, overdådige monumenter, og vakre fontener.

Roma er en mote hovedstaden i verden, med mange av de beste designerne i verden stasjonert her.

Roma vil være hjemme til 2020 Sommer-OL, 60 år etter at den første var vertskap for arrangementet.

Den primære internasjonale flyplass som ligger nærmest Roma er Roma Fiumicino flyplass (FCO) , som er 26,5 kilometer fra sentrum av Roma.Det er den største flyplassen i Italia og leverer tjenester for alle store innenlandske og internasjonale flyselskaper. Hvis besøkende drar fra et sted innenfor Italia, kan de lande på Roma Ciampino flyplass (CIA), som ligger bare 14,51 kilometer unna.