Leiebil Pisa

» Bilutleie » Leiebil Pisa

 

car-rental

Sammenlign og finn beste pris på bilutleie i Italia

Bilutleie Pisa

Sammenlign priser på leiebil i Pisa fra flere forskjellige bilutleiefirma, bla.a. Maggiore, Avis, Alamo, Europcar, Sixt og Budget. Nødvendige forsikringer i tillegg til ubegrenset kjørelengde er alltid inkludert i prisen.

Pisa guide

bilutleie Pisa

Leiebil Pisa

Pisa er en by i den italienske regionen Toscana. Det har 88,332 innbyggere (11/2010) og er 185 kvadratkilometer i størrelse. Byen er mest kjent for Torre Pendente, eller som det er allment kjent over hele verden – det skjeve tårn i Pisa. Bygget som klokketårnet for Duomo di Pisa i det tolvte århundre, den viktigste katedralen i byen, begynte tårnet til å lene etter ferdigstillelse på grunn av bakken nedenfor. I 2001 ble et prosjekt gjennomført for å holde tårnet fra lent ytterligere, slik at enkeltpersoner til å gå inn, klatre til topps, og nyte en fantastisk utsikt.

Andre severdigheter å se i Pisa inkluderer Piazza dei Cavalieri, Museo di San Matteo (kunst og historie museum), og Museo del Opera del Duomo.

En av de vakreste ting å se i Pisa er Luminara festivalen, som arrangeres den 16. juni. Som solnedgang treff, blir alle lysene langs Amu nedtonet og over 10.000 lys er tent. Natten avsluttes med en fantastisk fyrverkeri.

Byen Pisa er betjent av Pisa Galileo Galilei International Airport (PSA) .Denne flyplassen ligger 3,75 kilometer fra byens sentrum. Det er en av de to store lufthavner i Toscana-regionen (bortsett fra Peretola Airport). Flyplassen tilbyr sine tjenester til en rekke flyselskaper, deriblant Air France, Alitalia, British Airways, EasyJet, Iberia, Lufthansa, og Ryanair.