Leiebil Pisa Flyplass

» Bilutleie » Leiebil Pisa Flyplass

 

car-rental

Sammenlign og finn beste pris på bilutleie i Italia

Bilutleie Pisa Lufthavn

Sammenlign priser på leiebil i Pisa Lufthavn fra flere forskjellige bilutleiefirma, bla.a. Maggiore, Avis, Alamo, Europcar, Sixt og Budget. Nødvendige forsikringer i tillegg til ubegrenset kjørelengde er alltid inkludert i prisen.

Pisa Lufthavn guide

bilutleie Pisa Lufthavn

Leiebil Pisa Lufthavn

Pisa Galileo Galilei International Airport (PSA), mer kjent som nettopp Pisa flyplass, ligger to kilometer fra Pisa sentrum .Det er en av de to store flyplasser i den italienske regionen Toscana (den andre er Peretola Lufthavn, også kjent som Amerigo Vespucci Airport i Firenze). Flyplassen er oppkalt etter den berømte vitenskapsmannen med samme navn som var en Pisa bosatt. I 2010, forutsatt at Pisa Galileo Galilei Airport tjenester til 4,067,012 passasjerer. Det er oppført som en av de travleste flyplassene i hele Italia.

Flyplassen tilbyr sine tjenester til en rekke flyselskaper, deriblant Air France, Alitalia, British Airways, EasyJet, Iberia, Lufthansa, og Ryanair.

Det er en VIP Lounge for de som flyr business class på Pisa Galileo Galilei Airport. Det tilbyr en rekke fasiliteter, inkludert internettilgang, forfriskninger, TV og aviser. Det finnes en rekke andre tjenester som tilbys til alle passasjerer som kommer og går, herunder banktjenester, minibank, postkontor, kapell, skjønnhetssalong, frisør, restauranter og shoppingmuligheter. The ‘La Corte “på flyplassen husene rundt 15 forskjellige butikker.