Leiebil Milano

» Bilutleie » Leiebil Milano

 

car-rental

Sammenlign og finn beste pris på bilutleie i Italia

Bilutleie Milano

Sammenlign priser på leiebil i Milano fra flere forskjellige bilutleiefirma, bla.a. Maggiore, Avis, Alamo, Europcar, Sixt og Budget. Nødvendige forsikringer i tillegg til ubegrenset kjørelengde er alltid inkludert i prisen.

Milano guide

bilutleie Milano

Leiebil Milano

Byen Milano ligger i den italienske regionen Lombardia. Det er den nest største byen i hele Italia, og den viktigste byen i Italia økonomisk-talende. Mens mye av den ble ødelagt under andre verdenskrig, i dag er en av de største blomstrende kosmopolitiske byer i hele landet.

Milano er kjent for antall historiske så vel som moderne steder i byen, inkludert Duomo, som er en av de flotteste og største gotiske katedralene i verden, og La Scala, en av de mest etablerte operahusene finnes overalt i verden.Det er også Galleria Vittorio Emanuele, som er en av de største kjøpesentrene funnet sted. Den inneholder en rekke high-end butikker, deriblant Prada og Louis Viutton.

Byen Milano er betjent av Linate Airport (LIN) og er en av de tre store lufthavner i Milano sammen med Milano Malpensa flyplass (MXP)   og Orio al Serio flyplass (BGY).Linate flyplass ligger 7.16 km fra sentrum og brukes i hovedsak til innenlands og korte internasjonale flyvninger. Noen av flyselskapene service denne flyplassen inkluderer Aer Lingus, Alitalia, British Airways, Iberia, KLM, Lufthansa, EasyJet.