Leiebil Ancona

» Bilutleie » Leiebil Ancona

 

car-rental

Sammenlign og finn beste pris på bilutleie i Italia

Bilutleie Ancona

Sammenlign priser på leiebil i Ancona fra flere forskjellige bilutleiefirma, bla.a. Maggiore, Avis, Alamo, Europcar, Sixt og Budget. Nødvendige forsikringer i tillegg til ubegrenset kjørelengde er alltid inkludert i prisen.

Ancona guide

bilutleie Ancona

Leiebil Ancona

Ancona er hovedstaden av Marche-regionen i Italia. Det er en vakker by ved kysten som har en befolkning på 101 210 (8/2007) og strekker seg langs kysten for 123.71 square miles. Ancona har en varm, middelhavsklima hele året som er perfekt for turister som ønsker å få litt hvile og avslapping langs de hvite sandstrendene.

Ancona er en av de viktigste havnene som fører inn i Adriaterhavet, spesielt når det kommer til passasjertrafikk. Havnen er også det primære demografiske og økonomiske sentrum for hele regionen Marche.

Populære attraksjoner i Ancona inkluderer Ancona katedralen, som er en av de siste middelalderbygninger fremdeles står etter bombene i andre verdenskrig. Katedralen ligger i Guasco ås og tilbyr en fantastisk utsikt over Adriaterhavet kystlinje. Andre attraksjoner inkluderer Arch of Trajan, kirken Santa Maria della Piazza, og kirken San Francesco Alle Scale.

Ancona er betjent av Ancona-Falconara Airport (AOI), som ligger i Falconara Marittima og 12 kilometer vest for Ancona. Denne flyplassen er også kjent som Raffaello Sanzio lufthavn. Flyselskaper som ankommer og drar fra her inkluderer Alitalia, Ryanair, Lufthansa Regional, Belle Air, og Carpatair.