Leiebil Asti

» Bilutleie » Leiebil Asti

 

car-rental

Sammenlign og finn beste pris på bilutleie i Italia

Bilutleie Asti

Sammenlign priser på leiebil i Asti fra flere forskjellige bilutleiefirma, bla.a. Maggiore, Avis, Alamo, Europcar, Sixt og Budget. Nødvendige forsikringer i tillegg til ubegrenset kjørelengde er alltid inkludert i prisen.

Asti guide

bilutleie Asti

Leiebil Asti

Asti er en by i Piedmont-regionen ligger i den nordvestlige delen av Italia. Befolkningen er 75,793 innbyggere (4/2009) og 151.82 kvadratkilometer i størrelse. Asti er kjent for å være en av de viktigste vinområder i hele Italia. Den mest kjente vin forbundet med byen er glitrende Asti, en søt hvitvin laget av den hvite muscat druen. En premie versjon av denne vinen er kjent som Moscato d’Asti.

Det finnes en rekke middelalderkirker hele Asti som er åpne for besøkende, inkludert Collegiata di San Secondo og Cathedrale di Santa Maria Assunta. Mange besøkende liker å gå rundt Astis Middelalderbyen med brolagte gater, tårn, palasser, gamle bygninger og gamle vegger.

En av de populære arrangementer i denne byen er Palio di Asti, en historisk bareback hesteløp som oppsto i år 1273. En annen populær festival er festivalen delle Sagre, som holdes i september på Campo del Palio torget. Byer i hele regionen tilbudet mat og vin som at området er kjent for.

Det er tre flyplasser som er mellom 60 og 90 minutter fra Asti – De Torino-Caselle flyplass (TRN), The Genoa Cristoforo Colombo Airport (GOA), og Milano Malpensa Airport (MXP).