Leiebil Belluno

» Bilutleie » Leiebil Belluno

 

car-rental

Sammenlign og finn beste pris på bilutleie i Italia

Bilutleie Belluno

Sammenlign priser på leiebil i Belluno fra flere forskjellige bilutleiefirma, bla.a. Maggiore, Avis, Alamo, Europcar, Sixt og Budget. Nødvendige forsikringer i tillegg til ubegrenset kjørelengde er alltid inkludert i prisen.

Belluno guide

bilutleie Belluno

Leiebil Belluno

Belluno er en vakker by i Veneto-regionen i Nord Italia. Belluno har en befolkning på 36 506 og er 147.18 kvadratkilometer i området. Byens navn kommer fra den keltiske «Belo-dunum,” som betyr “flott bakke.” Navnet ble inspirert av Belluno beliggenhet i dalen. Byen tilbyr en atmosfære av en fjellby som ligger innenfor Alpene. Som sådan gir den reisende ski om vinteren, vannsport langs vannene om våren og sommeren, og fotturer gjennom den frodige dalen året. Det har blitt en perfekt getaway destinasjon for menn og kvinner på jakt etter hvile og avslapning i en historisk by.

Det finnes en rekke fantastiske turistmål i Belluno, inkludert en femtende århundre Duomo som har en attende århundre klokketårn, fontenen på Piazza del Duomo, og det sekstende århundre Santa Maria dei Battuti kirken.

The Belluno Airport (BLX) er en liten flyplass som betjener byen med samme navn. Fordi det er en ganske liten flyplass, vil mest sannsynlig første land i en annen flyplass, for eksempel Venezia Marco Polo Airport (VCE) og deretter besøkende til Belluno ta et mindre fly til Belluno lufthavn.