Leiebil Bologna

» Bilutleie » Leiebil Bologna

 

car-rental

Sammenlign og finn beste pris på bilutleie i Italia

Bilutleie Bologna

Sammenlign priser på leiebil i Bologna fra flere forskjellige bilutleiefirma, bla.a. Maggiore, Avis, Alamo, Europcar, Sixt og Budget. Nødvendige forsikringer i tillegg til ubegrenset kjørelengde er alltid inkludert i prisen.

Bologna guide

Bilutleie Bologna

Leiebil Bologna

Byen Bologna er hovedstaden i Emilia-Romagna-regionen i Nord-Italia. Det er den syvende største byen befolkning-messig med 382,460 innbyggere. Byen strekker seg over 140,7 kvadratkilometer. Bologna ble erklært som europeisk kulturhovedstad i 2000 og en UNESCO “City of Music” nettsted i 2006. I dag er Bologna en av rikdommene byer over hele Italia og en livlig kosmopolitisk område kjent for historie, kunst, musikk og kultur.

The Piazza Maggiore er en stor gågate som har mange kirker, bygninger og butikker. The Fontana di Nettuno (Fountain of Neptune) er en av de mest fremtredende trekk ved byen. Det er også et stort utvalg av museer, inkludert Gallery of Modern Art of Bologna og Arkeologisk Museum.

Bologna regnes av mange å være den gastronomiske hovedstaden i Italia. Byen er kjent for sin fantastiske kulinariske tradisjoner og er kjent for den berømte Bolognese saus, samt produksjon av salami, mortadella, prosciutto og andre herdet kjøttpålegg. Det er også en rekke kjente vingårder også.

Den nærmeste flyplassen til Bologna er Guglielmo Marconi (Bologna) International Airport (BLQ) .Det er bare noen raske minutter fra sentrum av byen. Ryainair, er British Airways, og tyrkisk luft kjent for å ha noen flygninger daglig til Bologna og flyplasstjenester en rekke internasjonale forbindelser, deriblant Amsterdam, København, Moskva, Madrid, Paris og Brussel.