Leiebil Brescia

» Bilutleie » Leiebil Brescia

 

car-rental

Sammenlign og finn beste pris på bilutleie i Italia

Bilutleie Brescia

Sammenlign priser på leiebil i Brescia fra flere forskjellige bilutleiefirma, bla.a. Maggiore, Avis, Alamo, Europcar, Sixt og Budget. Nødvendige forsikringer i tillegg til ubegrenset kjørelengde er alltid inkludert i prisen.

Brescia guide

bilutleie Brescia

Leiebil Brescia

Byen Brescia ligger i den nordlige italienske regionen Lombardia. Den ligger rett ved foten av Alpene og er den nest største byen i regionen, etter Milano. Det kan skryte en befolkning på 197 250 (4/2011) og er 90,7 kvadratkilometer i størrelse. Brescia er kjent i hele Italia som “Lioness av Italia” på grunn av en ti dagers folkeoppstand mot østerriksk styre i 1849.

Brescia er kjent for noen lokale spesialiteter når det kommer til mat. Dette inkluderer Casonsei, som er hjemmelaget tortellini fylt med oksekjøtt som serveres med “burro versato,” salvie, og parmigiano.

Brescia Piazza della Loggia er en av de fremste eksemplene på en renessanse piazza. Duomo Vecchio, også kjent som La Rotonda, er en romansk kirke kjent for sin runde form. Klosteret San Salvatore er et flott eksempel på høymiddelalderen arkitektur i hele Nord-Italia.

Den nærmeste flyplassen til byen Brescia er Brescia Airport Gabriele D’Annunzio (VBS). Det ligger i Montichiari, ca 20 kilometer fra sentrum. IT-tjenester bare noen få destinasjoner og tilbyr tjenester til to flyselskapene for tiden – easyJet og Israir.