Leiebil Brindisi

» Bilutleie » Leiebil Brindisi

 

car-rental

Sammenlign og finn beste pris på bilutleie i Italia

Bilutleie Brindisi

Sammenlign priser på leiebil i Brindisi fra flere forskjellige bilutleiefirma, bla.a. Maggiore, Avis, Alamo, Europcar, Sixt og Budget. Nødvendige forsikringer i tillegg til ubegrenset kjørelengde er alltid inkludert i prisen.

Brindisi guide

bilutleie Brindisi

Leiebil Brindisi

Byen Brindisi ligger i den sørlige italienske regionen Puglia og ligger langs kysten av Atriatic Sea. Byen har 89,846 innbyggere (3/2011) og er 328 kvadratkilometer i størrelse. Gjennom historien har denne byen spilt en viktig rolle i kultur og handel på grunn av sin posisjon som en havneby. Det er en viktig havneby for handel med Midtøsten og Hellas.

Castello Svevo er en av hovedattraksjonene i Brindisi. Den ble bygget av keiser Fredrik II og er et fantastisk område for å se. Aragon Castle, kjent som Forte a Mare, ble reist i 1491 av kong Ferdinand I av Napoli. Besøkende kan også se symbolene på Brindisi – to gamle romerske søyler som ble brukt som en port referanse for antikke sjøfolk.

Brindisi Airport (BDS), også kjent som Papola Casale Airport ligger i nærhet til byen Brindisi. IT-tjenester en rekke flyplasser, inkludert Air Berlin, EasyJet, Helvetic Airways, og Ryanair.