Leiebil Cagliari

» Bilutleie » Leiebil Cagliari

 

car-rental

Sammenlign og finn beste pris på bilutleie i Italia

Bilutleie Cagliari

Sammenlign priser på leiebil i Cagliari fra flere forskjellige bilutleiefirma, bla.a. Maggiore, Avis, Alamo, Europcar, Sixt og Budget. Nødvendige forsikringer i tillegg til ubegrenset kjørelengde er alltid inkludert i prisen.

Cagliari guide

bilutleie Cagliari

Leiebil Cagliari

Byen Cagliari er hovedstaden på den italienske øya Sardinia. Byen har 156,560 innbyggere (11/2010) og strekker seg 85.45 kvadratkilometer langs øyas kyst. Det er den industrielle og økonomiske sentrum for Sardinia fordi den har en av de største havnene i Middelhavet, samt en internasjonal flyplass.

Den gamle byen ligger på toppen av åsen, og tilbyr en vakker utsikt over bukten. En rekke av bymurene står fremdeles i dag samt to hvite kalksteinsfjell bygget i det trettende århundre. Basilica di San Saturnino er en av de viktigste Paleo-kristne minnesmerka over hele øya.

Cagliari er kjent for mange som “The City of the Sun», på grunn av sine mange strender. En av de mest populære strendene i Caglari er Poetto Beach. Det går for åtte kilometer, og tilbyr hvile og avslapning langs hvite sandstrender og vakre blå vann. Cagliari er også regnet den “grønneste byen i Italia” på grunn av sine mange parker og lave nivåer av smog.

Byen Cagliari betjenes av Cagliari-Elmas Airport (CAG). Det er en internasjonal flyplass ikke langt fra sentrum av Cagliari. Den håndterer millioner av passasjerer hvert år fra en rekke flyselskaper, deriblant Alitalia, Air Berlin, British Airways, Ryanair, og Luxair.