Leiebil Caltanissetta

» Bilutleie » Leiebil Caltanissetta

 

car-rental

Sammenlign og finn beste pris på bilutleie i Italia

Bilutleie Caltanissetta

Sammenlign priser på leiebil i Caltanissetta fra flere forskjellige bilutleiefirma, bla.a. Maggiore, Avis, Alamo, Europcar, Sixt og Budget. Nødvendige forsikringer i tillegg til ubegrenset kjørelengde er alltid inkludert i prisen.

Caltanissetta guide

bilutleie Caltanissetta

Leiebil Caltanissetta

Caltanissetta er en by som ligger i sentrum av den italienske øya Sicilia. Den har en befolkning på 60,692 innbyggere (1/2004) og er 416 kvadratkilometer i størrelse. Caltanissetta er kjent for sine små trattoriaer, små restauranter, som ligger innenfor byens gamle kvartal. Byen er også kjent for sin Passion Play, som holdes på langfredag. Folk over hele Sicilia kommer til Caltanissetta å se den.

En av hovedattraksjonene er katedralen Santa Maria la Nova, som ble oppført mellom 1560 og 1620. Dens utseende er sent-renessansen og har kjennetegn på barokk stil, så vel. The Castle of Pietrarossa ble opprinnelig bygget av bysantinerne mellom årene 750-800. Et annet interessant område er klosteret Santo Spirito.

Flyplassen nærmest Caltanissetta er Catania-Vincenzo Bellini Airport (CTA). Det er ca 90 kilometer øst for byen. Det er den travleste flyplassen i hele øya Sicilia og vertene en rekke europeiske flyselskaper inkludert British Airways, Lufthansa, Alitalia, EasyJet, Iberia, Luxair, Wizz Air, Wind Jet og Air Berlin.