Leiebil Cesena

» Bilutleie » Leiebil Cesena

 

car-rental

Sammenlign og finn beste pris på bilutleie i Italia

Bilutleie Cesena

Sammenlign priser på leiebil i Cesena fra flere forskjellige bilutleiefirma, bla.a. Maggiore, Avis, Alamo, Europcar, Sixt og Budget. Nødvendige forsikringer i tillegg til ubegrenset kjørelengde er alltid inkludert i prisen.

Cesena guide

bilutleie Cesena

Leiebil Cesena

Cesena er en by i Nord-Italias Emilia-Romanga regionen. Den har 95, 909 innbyggere (12/2009) og strekker seg 249.47 kvadratkilometer. Byen ligger omtrent 15 kilometer fra kysten av Adriaterhavet og sitter rett ved foten av Appenninene.

The Abbey of St. Maria del Monte er en av hovedattraksjonene i byen. Det er en katolsk kloster ligger på Colle Spaziano og er kjent for sine vakre fresker og innsamling av ex-Voto. The Cathedral of St John the Baptist ligger også her. Det ble fullført av 1405 i det romersk-gotisk stil.

Cesena serveres ved Forli Airport (FRL), som også er kjent som Luigi Rifolfi Lufthavn, oppkalt etter en kjent italiensk Aviator. Flyplassen ligger 15.42 kilometer fra byen. Det er en liten flyplass som inneholder en enkelt rullebane. Wizz Air er den største operatøren på denne flyplassen. Det pleide å tjeneste Ryanair og Wind Jet, men disse to flyselskaper operatørene flyttet til andre flyplasser i regionen.