Leiebil Como

» Bilutleie » Leiebil Como

 

car-rental

Sammenlign og finn beste pris på bilutleie i Italia

Bilutleie Como

Sammenlign priser på leiebil i Como fra flere forskjellige bilutleiefirma, bla.a. Maggiore, Avis, Alamo, Europcar, Sixt og Budget. Nødvendige forsikringer i tillegg til ubegrenset kjørelengde er alltid inkludert i prisen.

Como guide

bilutleie Como

Leiebil Como

Byen Como ligger i den nordlige italienske regionen Lombardia. På grunn av sin ekstremt nærhet til Comosjøen og Alpene, er det en primær turistmål i Italia. Byen er kjent for sin store antall palasser, kirker, parker, teatre, museer og hager. Det er 84,876 innbyggere (2/2010) og byen strekker seg 37.34 kvadratkilometer.

Det er mye å se og gjøre mens i Como. Volta Lighthouse tilbyr noen av de beste utsikten over innsjøen Como og Isola Comacina er en liten øy ved Como som huser ruiner fra en rekke bysantinske perioden kirker. Det er antall båtturer langs Comosjøen og en naturskjønn gangvei langs sjøen som passerer War Memorial og Tempio Voltiano. Det er også ridning rundt de vakre skogsområder som omkranser Como.

Flyplassen nærmest byen Como er Milano Malpensa flyplass (MXP). Det er den største flyplassen i Milano og ca 34 kilometer fra Como. Fordi det er en populær flyplass, vert det over 20 forskjellige flyselskaper som flyr inn fra Europa, Afrika, Asia og USA, inkludert Alitalia, Lufthansa, British Airways, American Airlines, Easy Jet, El Al, Iberia, KLM, og Continental Airlines.