Leiebil Cortona

» Bilutleie » Leiebil Cortona

 

car-rental

Sammenlign og finn beste pris på bilutleie i Italia

Bilutleie Cortona

Sammenlign priser på leiebil i Cortona fra flere forskjellige bilutleiefirma, bla.a. Maggiore, Avis, Alamo, Europcar, Sixt og Budget. Nødvendige forsikringer i tillegg til ubegrenset kjørelengde er alltid inkludert i prisen.

Cortona guide

bilutleie Cortona

Leiebil Cortona

Byen Cortona ligger i den italienske regionen Toscana. Den har en befolkning på 23,041 innbyggere (3/2009) og er 342.33 kvadratkilometer i størrelse. Cortona er kjent som stedet for filmen “Life is Beautiful” med italiensk skuespiller Roberto Benigni, og som sted for boken (og filmen av samme navn) “Under the Tuscan Sun”. Det er mange turer i løpet Cortona som tar individer til steder omtalt i disse bøkene / filmene.

Det er mye å se i Cortona, inkludert en rekke ruter, kirker og museer. Den mest berømte torget er Piazza della Repubblica og den mest berømte kirken er kirken Santa Maria delle Grazie.

En spesiell begivenhet arrangert i Cortona hvert år er the Tuscan Sun Festival. Det er holdt i sommer hvert år og har en rekke utstillinger, kulinariske herligheter, diskusjoner med fremtredende litterære figurer og musikalske innslag.

Den nærmeste flyplassen at tjenestene Cortona er Firenze Airport (FLR), også kjent som Peretola flyplass eller Amerigo Vespucci flyplass. Det er ca 86 kilometer fra Cortona og det er mye i veien for transport fra flyplassen for å komme dit.   Det er en ganske liten flyplass med bare én rullebane. Mens det er liten, gir det service til mange flyselskaper rundt i Europa, inkludert Alitalia, Air France, og Lufthansa Regional.