Leiebil Cosenza

» Bilutleie » Leiebil Cosenza

 

car-rental

Sammenlign og finn beste pris på bilutleie i Italia

Bilutleie Cosenza

Sammenlign priser på leiebil i Cosenza fra flere forskjellige bilutleiefirma, bla.a. Maggiore, Avis, Alamo, Europcar, Sixt og Budget. Nødvendige forsikringer i tillegg til ubegrenset kjørelengde er alltid inkludert i prisen.

Cosenza guide

bilutleie Cosenza

Leiebil Cosenza

Cosenza er en vakker by i Italias sørlige regionen Calabria. Den har en befolkning på 69,603 innbyggere (4/2009) og er 37 kvadratkilometer i størrelse. På grunn av Cosenza kulturelle fortid, blir det ofte sett på som “Athen av Calabria,” og i dag denne byen fortsatt et knutepunkt for kultur, med et stort antall biblioteker, teatre, museer og universiteter.

En av de viktigste områdene er kirken San Domenico, som ble bygget på midten av femtende århundre, kombinerer middelalderen og renessansen elementer. The Open Air Museum huser et stort utvalg av moderne kunst skulpturer i gaten. The Church of Sant’Agostino, også kjent som Spirito Santo ble bygget av augustinerne i 1507 og er et vakkert skue å se.

I oktober vert Cosenza både Festa del Cioccolato (Chocolate Festival) og La Sagra dell’uva e del Vino (Wine Festival). I mars er det S. Giuseppe Rock Festival.

Den nærmeste flyplassen til Cosenza er Lamezia Terme Airport (SUF). Det ligger 45 kilometer fra byen. Det er den mest benyttet flyplassen i hele regionen Calabria og alltid under utvikling. Noen flyselskaper som IT-tjenester inkluderer Alitalia, Ryanair, EasyJet, Helvetic Airways, og Air Italy.