Leiebil Cremona

» Bilutleie » Leiebil Cremona

 

car-rental

Sammenlign og finn beste pris på bilutleie i Italia

Bilutleie Cremona

Sammenlign priser på leiebil i Cremona fra flere forskjellige bilutleiefirma, bla.a. Maggiore, Avis, Alamo, Europcar, Sixt og Budget. Nødvendige forsikringer i tillegg til ubegrenset kjørelengde er alltid inkludert i prisen.

Cremona guide

bilutleie Cremona

Leiebil Cremona

Cremona er en vakker by som ligger i Nord-Italia i regionen Lombardia. Byen huser en befolkning på 72,266 innbyggere (12/2008) og dekker 69,7 kvadratkilometer. Denne byen er kjent for sine tradisjoner og musikalsk historie siden det tidlige sekstende århundre, slik som noen av de mest verdenskjente gitarbyggere, inkludert Stradivari og Guarneri.

Katedralen i Cremona samt Bapistery av Cremona, som var blitt annektert, er en av de mest kjente stedene i Nord-Italia for romansk-gotisk kunst. The Torrazzo av Cremona ligger ved katedralen og stående på 112,7 meter høy, er det faktisk den tredje høyeste murstein-arbeid klokketårn i verden.

En av de nærmeste flyplassene til byen Cremona er Brescia Airport Gabriele D’Annunzio (VBS). Det ligger i Montichiari, ca 40 kilometer fra sentrum av Cremona. IT-tjenester bare noen få destinasjoner og tilbyr tjenester til to flyselskapene for tiden – easyJet og Israir.