Leiebil Crotone

» Bilutleie » Leiebil Crotone

 

car-rental

Sammenlign og finn beste pris på bilutleie i Italia

Bilutleie Crotone

Sammenlign priser på leiebil i Crotone fra flere forskjellige bilutleiefirma, bla.a. Maggiore, Avis, Alamo, Europcar, Sixt og Budget. Nødvendige forsikringer i tillegg til ubegrenset kjørelengde er alltid inkludert i prisen.

Crotone guide

bilutleie Crotone

Leiebil Crotone

Byen Crotone ligger i Sør-Italia, i Calabria-regionen. Det har 61,853 innbyggere (7/2007) og er 179,8 kvadratkilometer i størrelse. Byen ble etablert omkring 710 f.Kr. som en akhaiske koloni kalt Croton. Det var en viktig kolonial bosetting og huset en skole av medisin som ble svært godt kjent over hele den klassiske verden.

Katedralen i Crotone er en av de viktigste steder å se. Den ble opprinnelig bygget mellom det niende og ellevte århundre, men mye av det har blitt ombygd til i dag. Det er en neo-klassisk fasade, samt barokke dekorasjoner langs skipet. Det er også Castle of Charles V. ble bygd under det sekstende århundre, er dette slottet hjem til byen Museum, som har gjenstander fra den gamle byen Kroton.

Flyplassen betjener byen Crotone er Crotone Airport (CRV) eller Sant’Anna Airport (Aeroporto di Santa Anna-Crotone). Det er ti kilometer fra sentrum og huser noen flyselskaper, deriblant Alitalia, Darwin Airline, og Meridiana Fly.