Leiebil Cuneo

» Bilutleie » Leiebil Cuneo

 

car-rental

Sammenlign og finn beste pris på bilutleie i Italia

Bilutleie Cuneo

Sammenlign priser på leiebil i Cuneo fra flere forskjellige bilutleiefirma, bla.a. Maggiore, Avis, Alamo, Europcar, Sixt og Budget. Nødvendige forsikringer i tillegg til ubegrenset kjørelengde er alltid inkludert i prisen.

Cuneo guide

bilutleie Cuneo

Leiebil Cuneo

Cuneo er en vakker by i Piedmont-regionen i Nord-Italia. Den er basert langs foten av den flotte maritime Alpene. Befolkningen består av 55,308 innbyggere (4/2009) og er 119 kvadratkilometer i størrelse. En av de tingene Cuneo er kjent for er maten. En av deres spesialiteter er Cuneesi al Rhum, sjokolade som har en rum-basert filing. De kan finnes overalt i byen, og mange stopper her bare for å få en bit av dem.

En av hovedattraksjonene er det Villa Oldofredi Tadini. Den ble opprinnelig bygget som et vakttårn i det fjortende og femtende århundre, men er ikke et museum som huser samlinger fra eiers av vakttårn. Det er den Civic Museum og jernbanemuseet i tillegg. Mange besøkende også gå til Villa Tornaforte, som er omgitt av en vakker park. På grunn av Cuneo nærhet til Alpene, er det en stor vinter reisemål for ski og andre vinteridretter.

Hovedflyplassen serverer Cuneo er Torino-Cuneo Levaldigi Airport (CUF) og serverer hele Piedmont-regionen sammen med Torino Caselle flyplass (TRN). Flyplassen ligger ca 17 kilometer fra sentrum av Cuneo, har en rullebane, og tjenester en håndfull flyselskaper selskaper, inkludert Ryanair, Wizz Air og Air Arabia.