Leiebil Fano

» Bilutleie » Leiebil Fano

 

car-rental

Sammenlign og finn beste pris på bilutleie i Italia

Bilutleie Fano

Sammenlign priser på leiebil i Fano fra flere forskjellige bilutleiefirma, bla.a. Maggiore, Avis, Alamo, Europcar, Sixt og Budget. Nødvendige forsikringer i tillegg til ubegrenset kjørelengde er alltid inkludert i prisen.

Fano guide

bilutleie Fano

Leiebil Fano

Fano er en by som ligger i provinsen Pesaro og Urbino i Italia Marche-regionen. Det er en strand ferieby hvor besøkende kommer hovedsakelig i å nyte de vakre strender, blått vann, og varmt klima. Fano har ca 64100 innbyggere (2010) og er 121 kvadratkilometer i lengden.

Bortsett fra stranden, er det noen ting å se i Fano. Den Arco d’Augusto er en romersk-æra gate og deler av den fortsatt i dag. Palazzo del Podesta er et slott bygget i 1229 i gotisk-romansk stil. Det huser et museum som har visning på en rekke arkeologiske funn, inkludert medaljer og mynter. Det er enda et kunstgalleri her også.

Fano har to festivaler som de holder årlig. Det er den Fano Jazz ved havet Festival som varer i en uke og Fano dei Cesari i juli for en uke. The Fano dei Cesari festival byr på en rekke kulturarrangementer, herunder vogn raser og romerske kostymer.

Den nærmeste flyplassen til byen Fano er Federico Fellini Airport (RMI), rett utenfor Rimini, Italia. Det er 39 kilometer fra Fanø og er også kjent som Rimini-Miramare Airport. Flyselskaper som flyr inn og ut av denne flyplassen inkluderer Ryanair, Wind Jet, Darwin Airline, og Air Vallée.