Leiebil Ferrara

» Bilutleie » Leiebil Ferrara

 

car-rental

Sammenlign og finn beste pris på bilutleie i Italia

Bilutleie Ferrara

Sammenlign priser på leiebil i Ferrara fra flere forskjellige bilutleiefirma, bla.a. Maggiore, Avis, Alamo, Europcar, Sixt og Budget. Nødvendige forsikringer i tillegg til ubegrenset kjørelengde er alltid inkludert i prisen.

Ferrara guide

bilutleie Ferrara

Leiebil Ferrara

Byen Ferrara ligger i den norditalienske regionen Emilia-Romagna. Den har en befolkning på 134 425 (11/2008) innbyggere og er 404.36 kvadratkilometer i størrelse. Det er et flott sted å ta i den nordlige italiensk kultur. Det er svært godt kjent for sin signatur parabolen – cappellacci di Zucca (rund pasta som er fylt med gresskar og / eller squash) i smør og salvie saus eller kjøttsaus.

Ferrara er hjem til noen av de best bevarte murene fra renessansen æra i hele Italia. Det er over ni kilometer med gamle murer bygget i løpet av det femtende århundre og sekstende århundre. Castello Estense er den mest ikoniske bygningen i Ferrara. Det er i sentrum av byen og har fire store bastioner og er omgitt av en vollgrav.

Via Mazzini og Via Garibaldi er de viktigste shoppingstrøkene i Ferrara. Her vil folk finne en blanding av budsjett-mote til dyrere butikker. Det er også en fantastisk frilufts marked på lørdag morgen på Piazza Trento-Trieste som tilbyr litt av alt, inkludert møbler, antikviteter, klær og mat.

Flyplassen i nærmeste nærhet til byen Ferrara er Guglielmo Marconi (Bologna) International Airport (BLQ). Flyplassen ligger 42 kilometer fra Ferrara. Ryainair, er British Airways, og tyrkisk luft kjent for å ha noen flygninger daglig til Bologna og flyplasstjenester en rekke internasjonale forbindelser, deriblant Amsterdam, København, Moskva, Madrid, Paris og Brussel.