Leiebil Firenze Flyplass

» Bilutleie » Leiebil Firenze Flyplass

 

car-rental

Sammenlign og finn beste pris på bilutleie i Italia

Bilutleie Firenze Lufthavn

Sammenlign priser på leiebil i Firenze Lufthavn fra flere forskjellige bilutleiefirma, bla.a. Maggiore, Avis, Alamo, Europcar, Sixt og Budget. Nødvendige forsikringer i tillegg til ubegrenset kjørelengde er alltid inkludert i prisen.

Firenze Lufthavn guide

bilutleie Firenze Lufthavn

Leiebil Firenze Lufthavn

Firenze Airport (FLR), også kjent som Peretola flyplass eller Amerigo Vespucci flyplass, er en svært liten flyplass som kan skryte av bare én rullebane. Det ligger i umiddelbar nærhet til byen Firenze, Italia (bare en 15 minutters drosjetur). Det er en av to flyplasser kjent for service på regionen Toscana. (Den andre flyplassen er Galileo Galilei International Lufthavn, som ligger i nærheten av Pisa, Italia.) I 2009 var antall passasjerer som brukte Firenze Airport i 1.667.318.

Selv om mindre enn noen av de andre flyplassene i Italia, tilbyr IT-tjenester til en rekke flyselskaper. Flyselskaper betjenes av Firenze Airport inkluderer Air Berlin, Air France, Alitalia, Austrian Airlines, Carpatair, Lufthansa Regional, Luxair, Swiss International Airlines, og Veuling. Flyplassen tilbyr også en rekke fasiliteter, inkludert VIP-rom, internett, møterom, bankfasiliteter valutaveksling skrivebord, og noen shoppingmuligheter.