Leiebil Firenze

» Bilutleie » Leiebil Firenze

 

car-rental

Sammenlign og finn beste pris på bilutleie i Italia

Bilutleie Firenze

Sammenlign priser på leiebil i Firenze fra flere forskjellige bilutleiefirma, bla.a. Maggiore, Avis, Alamo, Europcar, Sixt og Budget. Nødvendige forsikringer i tillegg til ubegrenset kjørelengde er alltid inkludert i prisen.

Firenze guide

bilutleie Firenze

Leiebil Firenze

Byen Firenze er hovedstaden i den nordvestlige regionen Toscana. Med en befolkning på 370,702 innbyggere (10/2010), er det mest folkerike byen i hele regionen. Firenze er 102.41 kvadratkilometer i størrelse. Liggende langs elven Arno, er Firenze kjent for rollen den spilte gjennom hele middelalderen og som fødestedet til den italienske renessansen, særlig innen kunst og arkitektur. Firenze er en UNESCO World Heritage site og rangert som en av de vakreste byene i verden av Forbes Magazine.

Galleria degli Uffizi er et av de mest berømte flotte kunstmuseer i verden, og huser vakre samlinger av renessansen skulpturer og malerier. Santa Maria del Foire, også kalt Duomo di Firenze er den viktigste katedralen i byen, samt byens viktigste symbol. Det er kjent for Brunelleschis store kuppel. Boboli Gardens bak Pitti Palace tilbyr fantastisk utsikt over Firenze.

Firenze serveres ved Firenze Airport (FLR) , også kjent som Peretola flyplass eller Amerigo Vespucci flyplass.Det er en ganske liten flyplass med bare én rullebane. Det er ca 15 minutter fra Firenze sentrum og en av de to flyplassene som tjener hele Toscana-regionen. Mens det er liten, gir det service til mange flyselskaper rundt i Europa, inkludert Alitalia, Air France, og Lufthansa Regional.