Leiebil Forli

» Bilutleie » Leiebil Forli

 

car-rental

Sammenlign og finn beste pris på bilutleie i Italia

Bilutleie Forli

Sammenlign priser på leiebil i Forli fra flere forskjellige bilutleiefirma, bla.a. Maggiore, Avis, Alamo, Europcar, Sixt og Budget. Nødvendige forsikringer i tillegg til ubegrenset kjørelengde er alltid inkludert i prisen.

Forli guide

bilutleie Forli

Leiebil Forli

Byen Forli ligger i den italienske nordlige regionen Emilia-Romagna. Forli er kjent som en jordbruks sentrum så vel som vertskap for en rekke kunstnerisk og kulturelt viktige landemerker i Italia. Byen har en befolkning på 116,864 innbyggere (4/2009) og sprer seg over 228 kvadratkilometer.

The Piazza Aurelio Saffi sitter i sentrum av byen og har en statue av Aurelio Saffi, en italiensk politiker og viktig person i Risorgimento bevegelsen. I piazza, er det klosteret San Mercuriale, den primære religiøse bygningen i Forli. Det finnes også en rekke parker i Forli, inkludert Parcdo di Via Dragoni og Parco della Resistenza.

Forli serveres ved Forli Airport (FRL), som også er kjent som Luigi Rifolfi Lufthavn, oppkalt etter en kjent italiensk Aviator. Det er en liten flyplass som inneholder en enkelt rullebane. Wizz Air er den største operatøren på denne flyplassen. Det pleide å tjeneste Ryanair og Wind Jet, men disse to flyselskaper operatørene flyttet til andre flyplasser i regionen.