Leiebil Genova

» Bilutleie » Leiebil Genova

 

car-rental

Sammenlign og finn beste pris på bilutleie i Italia

Bilutleie Genova

Sammenlign priser på leiebil i Genova fra flere forskjellige bilutleiefirma, bla.a. Maggiore, Avis, Alamo, Europcar, Sixt og Budget. Nødvendige forsikringer i tillegg til ubegrenset kjørelengde er alltid inkludert i prisen.

Genova guide

bilutleie Genova

Leiebil Genova

Byen Genova er en viktig norditalienske havneby som ligger i Liguria-regionen. Byen har en befolkning på 607 771 (10/2010) og er 243.60 kvadratkilometer i størrelse. Det ble laget en EU-kulturhovedstad i 2004 på grunn av dens levende historie, arkitektur, musikk, kunst og gastronomi.

Genova er kjent som fødestedet til pesto saus og er derfor i et stort antall retter hele byen.

Det er mange ting å se i Genova. Den gamle havnen er en del av byens gamle havn. Det finnes en rekke historiske bygninger og landemerker, inkludert Museum of the Sea. Det er St. Lawrence katedralen som er i en renessanse-romansk stil. Det er mange gjenværende rester av defensive vegger som ble bygd rundt Genova, og er litt av et syn å se.

Byen Genova er en populær destinasjon for shopping som det finnes et stort antall av designerbutikker, kjøpesentre, og shoppingområder som selger alt fra avanserte designere til selvstendig klær.

Den nærmeste flyplassen til Genova er Genoa Cristoforo Colombo Airport (GOA), som er om lag åtte kilometer fra sentrum. Det tilbyr sine tjenester til en rekke flyselskaper, deriblant Air France, Alitalia, British Airways, Ryanair, tyrkisk Airlines, Lufthansa, og Iberia.