Leiebil Lamezia Terme Flyplass

» Bilutleie » Leiebil Lamezia Terme Flyplass

 

car-rental

Sammenlign og finn beste pris på bilutleie i Italia

Bilutleie Lamezia Terme Lufthavn

Sammenlign priser på leiebil i Lamezia Terme Lufthavn fra flere forskjellige bilutleiefirma, bla.a. Maggiore, Avis, Alamo, Europcar, Sixt og Budget. Nødvendige forsikringer i tillegg til ubegrenset kjørelengde er alltid inkludert i prisen.

Lamezia Terme Lufthavn guide

bilutleie Lamezia Terme Lufthavn

Leiebil Lamezia Terme Lufthavn 

Lamezia Terme Airport (SUF) som ligger tre kilometer fra byen Lamezia Terme i den sørlige italienske regionen Calabria. Det anses den viktigste flyplassen i hele regionen og er alltid under utvikling. Denne flyplassen er utstyrt for å håndtere ca to millioner passasjerer for året.

Det er 39 destinasjoner i hele 12 land som er betjent av Lamezia Terme lufthavn, med avganger til og fra Tyskland er den mest populære. Flyselskaper som flyr inn og ut av flyplassen inkluderer Alitalia, EasyJet, Ryanair, Helvetic Airlines, og sveitsiske Airlines.

Bortsett fra passasjer flyreiser, fungerer Lamezia Terme Airport også med store internasjonale lasteskip kurerer også.

Mens flyplassen har nylig gjennomgått rekonstruksjon, er det framtidige planer i verk for å oppgradere flyplassen mye mer, inkludert forlengelse rullebaner.

Flyplassen er utstyrt med en rekke fasiliteter for reisende, inkludert en VIP lounge, forretningssenter, minibanker, banker, turistkontor, samt shopping-og spisemuligheter.