Leiebil Lanciano

» Bilutleie » Leiebil Lanciano

 

car-rental

Sammenlign og finn beste pris på bilutleie i Italia

Bilutleie Lanciano

Sammenlign priser på leiebil i Lanciano fra flere forskjellige bilutleiefirma, bla.a. Maggiore, Avis, Alamo, Europcar, Sixt og Budget. Nødvendige forsikringer i tillegg til ubegrenset kjørelengde er alltid inkludert i prisen.

Lanciano guide

bilutleie Lanciano

Leiebil Lanciano

Lanciano ligger i den sørlige italienske regionen Abruzzo. Den har en befolkning på 36,570 innbyggere (12/2008) og er 66 kvadratkilometer i størrelse. Lanciano er kjent for den påståtte første registrerte katolske eukaristiske Miracle.

En av de viktigste severdighetene i Lanciano er katedralen Santa Maria del Ponte, som står for St Mary av broen. Katedralen huser en åttende århundre bysantinske statue som skildrer Madonna. Lanciano huser også Santa Maria Maggiore, en av de viktigste arkitektoniske steder i hele regionen Abruzzo. San Francesco er en kirke bygd i 1259. Høyalteret i kirken huser levningene fra den eukaristiske Miracle.

Flyplassen nærmest Lanciano er Abruzzo Airport (PSR) lokalisert i Pescara. Det er ca 30 kilometer fra Lanciano. Det er den eneste internasjonale flyplassen i hele regionen Abruzzo. Flyselskaper som tjenester denne flyplassen inkluderer Alitalia, Ryanair, Belle Air, og Air Vallee.