Leiebil Lecco

» Bilutleie » Leiebil Lecco

 

car-rental

Sammenlign og finn beste pris på bilutleie i Italia

Bilutleie Lecco

Sammenlign priser på leiebil i Lecco fra flere forskjellige bilutleiefirma, bla.a. Maggiore, Avis, Alamo, Europcar, Sixt og Budget. Nødvendige forsikringer i tillegg til ubegrenset kjørelengde er alltid inkludert i prisen.

Lecco guide

bilutleie Lecco

Leiebil Lecco

Byen Lecco er en by i den nordlige italienske regionen Lombardia. Det er cirka 50 kilometer fra byen Milano og ligger rett ved Comosjøen. Byen har en befolkning på 48,114 innbyggere (12/2010) og er 45,93 kvadratkilometer i størrelse.

Lecco er en vakker fjellbygd som kan skryte av trange gater fulle av små butikker, restauranter og kafeer. The Piazza XX Settembre er et flott sted å nyte kafeen kultur i området. Torre Viscontea ligger på piazzaen. Den ble opprinnelig bygget i det fjortende århundre, og alt som er igjen er et tårn. Deretter er det Piazza Cermenati som er omgitt av en rekke gamle bygninger og kirken San Nicola.

Det finnes en rekke fiskevær omgir byen Lecco som er stor for et besøk. Det er Varenna, som er en vakker og fredelig feriested.

Bergamo serveres ved Bergamo Airport (BGY) , som også er kjent som den Bergamo-Orio al Serio lufthavn.Det ligger 31.67 kilometer fra byen og er den fjerde travleste flyplassen i Italia. Noen av flyselskapene betjent av flyplassen inkluderer Alitalia, Ryanair, og Bell Air.