Leiebil Legnano

» Bilutleie » Leiebil Legnano

 

car-rental

Sammenlign og finn beste pris på bilutleie i Italia

Bilutleie Legnano

Sammenlign priser på leiebil i Legnano fra flere forskjellige bilutleiefirma, bla.a. Maggiore, Avis, Alamo, Europcar, Sixt og Budget. Nødvendige forsikringer i tillegg til ubegrenset kjørelengde er alltid inkludert i prisen.

Legnano guide

bilutleie Legnano

Leiebil Legnano

Legnano er en liten italiensk by som ligger i den nordlige italienske regionen Lombardia. Det er ca 20 kilometer fra det populære byen Milano. Det er 58,013 innbyggere (3/2009) bor i Legnano. Byen ligger bare 17 kvadratkilometer i størrelse. På grunn av den meget historiske slaget ved Legnano utkjempet i 1176 mellom det hellige romerske imperiet og Lombard League, er det den eneste byen i Italia (bortsett fra Roma) som er navngitt i Italias nasjonalsang. For å feire dette slaget, har byen en Palio delle Contrade.

En av de viktigste severdighetene er basilikaen San Magno. Den ble bygget i begynnelsen av det sekstende århundre. I Piazza Monumento, er det et monument Alberto da Giussano, en legendarisk Geulph kriger i Lombard liga under det tolvte århundre.

De viktigste administrative kontorer for italienske motehuset Dolce og Gabbana er lokalisert i Legnano.

Flyplassen nærmest byen Legnano er Milano Malpensa flyplass (MXP) .Det er den største flyplassen i Milano og ca 14,5 kilometer fra sentrum av byen. Fordi det er en populær flyplass, vert det over 20 forskjellige flyselskaper som flyr inn fra Europa, Afrika, Asia og USA, inkludert Alitalia, Lufthansa, British Airways, American Airlines, Easy Jet, El Al, Iberia, KLM, og Continental Airlines.