Leiebil Novara

» Bilutleie » Leiebil Novara

 

car-rental

Sammenlign og finn beste pris på bilutleie i Italia

Bilutleie Novara

Sammenlign priser på leiebil i Novara fra flere forskjellige bilutleiefirma, bla.a. Maggiore, Avis, Alamo, Europcar, Sixt og Budget. Nødvendige forsikringer i tillegg til ubegrenset kjørelengde er alltid inkludert i prisen.

Novara guide

bilutleie Novara

Leiebil Novara

Novara er en by i den nordlige italienske regionen Piemonte. Med en befolkning på 105,024 innbyggere (12/2010), er det den nest største byen, befolkning-messig i regionen etter Torino. Byen er 103 kvadratkilometer i størrelse. Novara er kjent for å være en avgjørende veiskille for alle typer kommersiell trafikk fra Torino til Milano og Genova til Sveits.

Flertallet av severdighetene i Novara kan bli funnet i byens historiske sentrum. Basilica of San Gaudenzio er en av de viktigste stedene i byen. Den ble bygget i 1888 og har en kuppel som er 121 meter høy. The Novara katedralen, bygget i neo-klassisk stil, ligger også her samt Piazza Martini Liberta, det største torget i byen.

Novara feirer en rekke arrangementer og festivaler. 22. januar er det festen for San Gaudenzio, skytshelgen for byen. Starter i 2001 har Giovani Espressioni (“Unge Expressions) blitt drevet av Novara. Det er en musikkfestival for unge musikere.

Flyplassen nærmest Novara er Milano Malpensa Airport (MXP) .Det er den største flyplassen i Milano og ca 22,84 kilometer fra sentrum. Fordi det er en populær flyplass, vert det over 20 forskjellige flyselskaper som flyr inn fra Europa, Afrika, Asia og USA, inkludert Alitalia, Lufthansa, British Airways, American Airlines, Easy Jet, El Al, Iberia, KLM, og Continental Airlines.