Leiebil Palermo

» Bilutleie » Leiebil Palermo

 

car-rental

Sammenlign og finn beste pris på bilutleie i Italia

Bilutleie Palermo

Sammenlign priser på leiebil i Palermo fra flere forskjellige bilutleiefirma, bla.a. Maggiore, Avis, Alamo, Europcar, Sixt og Budget. Nødvendige forsikringer i tillegg til ubegrenset kjørelengde er alltid inkludert i prisen.

Palermo guide

bilutleie Palermo

Leiebil Palermo

Byen Palermo er hovedstaden i den sørlige italienske øya Sicilia. Det er godt kjent for sin arkitektur, kultur, historie og gastronomi. Det er den økonomiske, kulturelle og turisme hovedstaden på Sicilia. Besøkende kommer på grunn av det vakre Middelhavet været, nydelige strender, verdenskjente mat, og det store antallet romanske, gotiske, og barokk stil palasser, kirker og bygninger.

Palermo har en befolkning på 657,935 innbyggere (4/2009) og er 158,9 kvadratkilometer i størrelse.

Det finnes et stort antall kirker i Palermo. Den største kirken er den Palermo katedralen, som har hatt en lang historie med endringer, restaurering og tilføyelser, den siste er i det attende århundre. San Giovanni degli Eremiti ligger ved Palazzo dei Normanni (en grand eksempel Norman arkitektur) og er kjent for sine lyse røde kupler, merke innflytelsen fra arabiske arkitektur på Sicilia under det tolvte århundre.

Hovedflyplassen betjener byen Palermo er Palermo Airport (PMO), også kjent som Punta Raisi Lufthavn og Falcone-Borsellino Lufthavn. Det er ca 25 kilometer utenfor sentrum av Palermo. Denne flyplassen er regnet som et av de travleste i hele Italia. Det gir tjenester til en rekke flyselskaper, inkludert Alitalia, Air Berlin, EasyJet, Iberia, Lufthansa, Ryanair, Wind Jet og Luxair.