Leiebil Perugia

» Bilutleie » Leiebil Perugia

 

car-rental

Sammenlign og finn beste pris på bilutleie i Italia

Bilutleie Perugia

Sammenlign priser på leiebil i Perugia fra flere forskjellige bilutleiefirma, bla.a. Maggiore, Avis, Alamo, Europcar, Sixt og Budget. Nødvendige forsikringer i tillegg til ubegrenset kjørelengde er alltid inkludert i prisen.

Perugia guide

bilutleie Perugia

Leiebil Perugia

Perugia er hovedstaden i den italienske regionen Umbria. Den har en befolkning på 168,066 innbyggere (9/2010) og er 449.92 kvadratkilometer i størrelse. Det er et stort senter for middelalderens kunst og er godt kjent som en stor sjokolade produsent.

Perugia er kjent for de underjordiske huler under byen. Det er rulletrapper som fører til restene av Rocca Paolini, en sekstende århundre festning. Nedenfor festningen er en rekke middelalderske gater som er dekket i brick tak. Det er et flott skue å se. Ligger ved festningen er det Porta Marzia, en etruskisk byport bygget i løpet av det tredje århundre og til slutt innlemmet i byggingen av bymurene.

Perogia er hjemmet til den årlige Umbria Jazz Festival. Denne festivalen finner sted i juli og tiltrekker kjente jazzutøvere fra hele verden. De jazzkonserter finner sted midt i sentrum av byen.

Flyplassen nærmest Perugia er Perugia Airport (PEG), også kjent som Umbria International Airport og San Franceso d’Assisi Airport. Det er ca 10,58 kilometer fra sentrum av byen Perugia. Det er en mindre flyplass at tjenestene tre flyselskapene – Belle Air, Ryanair, og bro AirOps.