Leiebil Pescara

» Bilutleie » Leiebil Pescara

 

car-rental

Sammenlign og finn beste pris på bilutleie i Italia

Bilutleie Pescara

Sammenlign priser på leiebil i Pescara fra flere forskjellige bilutleiefirma, bla.a. Maggiore, Avis, Alamo, Europcar, Sixt og Budget. Nødvendige forsikringer i tillegg til ubegrenset kjørelengde er alltid inkludert i prisen.

Pescara guide

bilutleie Pescara

Leiebil Pescara

Byen Pescara ligger langs kysten av den italienske regionen Abruzzo. Det er den mest befolkede byen i regionen, med 123,103 innbyggere (3/2009). Byen er 33,6 kvadratkilometer i størrelse og er kjent for sine badebyer langs Adriaterhavskysten, spesielt i sommermånedene.

De viktigste severdighetene å se er i det historiske sentrum av byen. Det er katedralen St. Cettus og fødestedet til Gabriele D’Annunzio, en berømt poet. Det er Palazzo del Governo, som huser provinsielle bibliotek, og det er også Museum of the Abruzzi folk.

Den primære kommersielle gaten i Pescara er Corso Umberto I. Det danner et rektangel med Via Nicola Fabrizi og Corso Vittorio Emanuele II for å danne det viktigste shoppingområdet i byen. Det er her alle de store butikker og forretninger ligger.

I løpet av sommermånedene, er Pescara en stor non-stop parti langs stranden. Det er mange diskoteker og klubber.

I juli vert byen International Jazz Festival, en av de mest kjente jazz-festivaler over hele Europa.

Abruzzo Airport (PSR), også kjent som Pescara Lufthavn ligger cirka fire kilometer utenfor Pescara sentrum. Det er den eneste internasjonale flyplassen i hele regionen Abruzzo. Flyselskaper som tjenester denne flyplassen inkluderer Alitalia, Ryanair, Belle Air, og Air Vallee.