Leiebil Piacenza

» Bilutleie » Leiebil Piacenza

 

car-rental

Sammenlign og finn beste pris på bilutleie i Italia

Bilutleie Piacenza

Sammenlign priser på leiebil i Piacenza fra flere forskjellige bilutleiefirma, bla.a. Maggiore, Avis, Alamo, Europcar, Sixt og Budget. Nødvendige forsikringer i tillegg til ubegrenset kjørelengde er alltid inkludert i prisen.

Piacenza guide

bilutleie Piacenza

Leiebil Piacenza

Piacenza er en by i den norditalienske regionen Emilia-Romagna. Byen har en befolkning på 102 871 (2/2010) og er 118.46 kilometer i størrelse. Byen er kjent for sin produksjon av saltet og krydret svinekjøtt produkter, inkludert pancetta, Coppa, og salame. En av de kulinariske spesialiteter i Piacenza er Mostarda di frutta – bevarte frukt i en sukker-baserte sirup som er smaksatt med sennep. Åsene som omgir byen er anerkjent for vingårdene.

Det finnes en rekke historiske palasser lokalisert rundt Piacenza, inkludert Palazzo Comunale, som er sete for den lokale regjeringen og en av de beste eksemplene hittil middelalderens kommunal bygning, Palazzo Farnese, og Palazzo Landi.

Andre områder av interesse inkluderer Piazza Cavalli, som er byens hovedtorg, Duomo di Piacenza, den viktigste katedralen i byen, og basilikaen Sant’Antonio, som er en fantastisk eksempel på romansk arkitektur.

Piacenza er betjent av Linate Airport (LIN) og er en av de tre store lufthavner i Milano sammen med Milano Malpensa flyplass (MXP)   og Orio al Serio flyplass (BGY).Den Linate flyplass ligger 55.28 km fra sentrum av Piacenza og brukes i hovedsak til innenlands og korte internasjonale flyvninger. Noen av flyselskapene service denne flyplassen inkluderer Aer Lingus, Alitalia, British Airways, Iberia, KLM, Lufthansa, EasyJet.