Leiebil Pordenone

» Bilutleie » Leiebil Pordenone

 

car-rental

Sammenlign og finn beste pris på bilutleie i Italia

Bilutleie Pordenone

Sammenlign priser på leiebil i Pordenone fra flere forskjellige bilutleiefirma, bla.a. Maggiore, Avis, Alamo, Europcar, Sixt og Budget. Nødvendige forsikringer i tillegg til ubegrenset kjørelengde er alltid inkludert i prisen.

Pordenone guide

bilutleie Pordenone

Leiebil Pordenone

Byen Pordenone ligger i nordøst italienske regionen Fruili-Venezia Giulia. Pordenone har en befolkning på 51,723 innbyggere (12/2010) og er 38,2 kvadratkilometer i størrelse. Denne byen er hovedvert for Giornate del Cinema Muto – en stumfilm festival som nytes av mange.

Det finnes en rekke severdigheter å se i byen Pordenone. Palazzo Ricchieri huser byen Art Museum. Det er også den gotiske Felles Palace, Kirken av det Santissima Trinita, og Castello di Torre, som ble bygget på slutten av tolvte århundre og hjem til den vestlige Friuli arkeologiske museet. The Cathedral of St Mark ble reist på midten av fjortende århundre i romansk-gotisk stil.

Flyplassen nærmest Gorizia er Friuli Venezia Giulia Airport (TRS), også kjent som Ronchi dei Legionari Airport eller Trieste Airport. Det håndterer et lite antall flyselskaper, inkludert Alitalia, Belle Air, Lufthansa Regional, og Ryaniar.