Leiebil Ravenna

» Bilutleie » Leiebil Ravenna

 

car-rental

Sammenlign og finn beste pris på bilutleie i Italia

Bilutleie Ravenna

Sammenlign priser på leiebil i Ravenna fra flere forskjellige bilutleiefirma, bla.a. Maggiore, Avis, Alamo, Europcar, Sixt og Budget. Nødvendige forsikringer i tillegg til ubegrenset kjørelengde er alltid inkludert i prisen.

Ravenna guide

bilutleie Ravenna

Leiebil Ravenna

Ravenna ligger i den italienske regionen Emilia-Romagna. Den har en befolkning på 159,497 innbyggere og er 652.89 kvadratkilometer i størrelse. I forhold til areal, er Ravenna den nest største township i Italia etter Roma. Det var kjent som hovedstaden i den vestlige romerske imperiet fra 402 til 476, da riket kollapset.

Basilica of Sant’Apollinare Nuovo er en av de viktigste severdighetene å se i Ravenna på grunn av de vakre mosaikker og den gamle, interessant arkitektur. Dantes Tomb (fra infernoet) ligger også i byen. Andre ting å se inkludere Sant’Apollinare i Classe, basilikaen San Vitale, og mausoleum Galla Placidia.

Ravenna serveres ved Forli Airport (FRL), som også er kjent som Luigi Rifolfi Lufthavn, oppkalt etter en kjent italiensk Aviator. Flyplassen ligger 26.87 kilometer fra byen. Det er en liten flyplass som inneholder en enkelt rullebane. Wizz Air er den største operatøren på denne flyplassen. Det pleide å tjeneste Ryanair og Wind Jet, men disse to flyselskaper operatørene flyttet til andre flyplasser i regionen.