Leiebil Reggio Calabria

» Bilutleie » Leiebil Reggio Calabria

 

car-rental

Sammenlign og finn beste pris på bilutleie i Italia

Bilutleie Reggio Calabria

Sammenlign priser på leiebil i Reggio Calabria fra flere forskjellige bilutleiefirma, bla.a. Maggiore, Avis, Alamo, Europcar, Sixt og Budget. Nødvendige forsikringer i tillegg til ubegrenset kjørelengde er alltid inkludert i prisen.

Reggio Calabria guide

bilutleie Reggio Calabria

Leiebil Reggio Calabria

Reggio Calabria, også kjent som Reggio di Calabria, og er den største byen i den sørlige italienske regionen Calabria, samt den mest befolkede. Byen har en befolkning på 186,547 innbyggere (6/2009) og er 236 kvadratkilometer i størrelse. Reggio Calabria er kjent for å være på “tå” av den italienske “boot” eller halvøy “, og er skilt fra Sicilia bare ved Messinastredet. Det er den eldste byen i regionen og den nest eldste byen i hele Italia.

Lungomare Falcomata er en vakker strandpromenade i sentrum byen og er nydelig å gå rundt, spesielt om sommeren. Kombinert med de vakre strendene, er det symbolet på Reggio Calabria sommer.

Katedralen i Reggio Calabria er den største religiøse bygningen av sitt slag i regionen. Det er Aragonese Castle, som er hjemstedet til en rekke kunstutstillinger, og de gamle bymurene som fortsatt kan sees i dag er et lysende eksempel på original gresk arkitektur. Det er også rester av romerske bad, som er interessant å se.

Reggio Calabria serveres ved Reggio Calabria “Tito Minniti” Airport (REG). Det er også kjent som Aeroporto dello Stretto. Det er 4.45 kilometer fra sentrum av byen. Det er bare noen få flyselskaper som flyr inn og ut og bare innenlands flyreiser. Flyselskapene er Air Malta, Alitalia, Blue-Express, og Trawel Fly.