Leiebil Roma Ciampino Flyplass

» Bilutleie » Leiebil Roma Ciampino Flyplass

 

car-rental

Sammenlign og finn beste pris på bilutleie i Italia

Bilutleie Roma Ciampino Lufthavn

Sammenlign priser på leiebil i Roma Ciampino Lufthavn fra flere forskjellige bilutleiefirma, bla.a. Maggiore, Avis, Alamo, Europcar, Sixt og Budget. Nødvendige forsikringer i tillegg til ubegrenset kjørelengde er alltid inkludert i prisen.

Roma Ciampino Lufthavn guide

bilutleie Roma Ciampino Lufthavn

Leiebil Roma Ciampino Lufthavn

Roma Ciampino flyplass (CIA) er en felles militær, kommersiell, og sivile flyplassen ligger 12 kilometer sørøst for sentrum av Roma. Flyplassen ble etablert i 1916 og er en av de eldste flyplassene i Italia som fortsatt fungerer i dag. Det var hovedflyplassen i   Roma   fram til 1960, da økt trafikk tvunget til byen for å åpne opp en andre flyplass.Men selv om den håndterer en rekke nasjonale, charter, og utøvende fly, er det fortsatt en av de raskest voksende og travleste flyplasser i hele Italia. Passasjertrafikk i 2010 var 4,757,822 mennesker.

De to viktigste flyselskapene betjent på Roma Ciampino Airportare Ryanair og Wizz Air.

Det finnes en rekke fasiliteter i denne flyplassen, inkludert bank, minibanker og valutaveksling sentre. Det er en VIP lounge også plassert i flyplassen som tilbyr fasiliteter for konferanser og møter. Andre fasiliteter som finnes på flyplassen omfatter postkontor, førstehjelp stasjon, apotek, og en rekke butikker og restauranter.