Leiebil Saronno

» Bilutleie » Leiebil Saronno

 

car-rental

Sammenlign og finn beste pris på bilutleie i Italia

Bilutleie Saronno

Sammenlign priser på leiebil i Saronno fra flere forskjellige bilutleiefirma, bla.a. Maggiore, Avis, Alamo, Europcar, Sixt og Budget. Nødvendige forsikringer i tillegg til ubegrenset kjørelengde er alltid inkludert i prisen.

Saronno guide

bilutleie Saronno

Leiebil Saronno

Byen Saronno ligger i den nordlige italienske regionen Lombardia. Byen har 38,598 innbyggere (4/2009) og er 10.84 kvadratkilometer i størrelse. Saronno er godt kjent for sin amaretti, som er aprikoskjerne kjeks.

En av de viktigste severdighetene i Saronno er Madonna dei Miracoli. Det er et populært pilegrimsmål kirke. Den har vakre freskomalerier som representerer Concert of Angels. En annen populær syn å se i Saronno er kirken St. Frans av Assissi. Det er den eldste kirken i hele byen og har sin opprinnelse i middelalderen. Det ble gjort større over aldre og mye av den opprinnelige strukturen er ikke lenger eksisterer. Andre ting å se i Saronno inkluderer Palazzo Visconti, kirken St. James, og kirken St. Anthony.

Saronno er betjent av Linate Airport (LIN) og er en av de tre store lufthavner i Milano sammen med Milano Malpensa flyplass (MXP)   og Orio al Serio flyplass (BGY).Linate flyplass ligger 27.72 km fra sentrum av Saronno og brukes i hovedsak til innenlands og korte internasjonale flyvninger. Noen av flyselskapene service denne flyplassen inkluderer Aer Lingus, Alitalia, British Airways, Iberia, KLM, Lufthansa, EasyJet.