Leiebil Sicilia Flyplass

» Bilutleie » Leiebil Sicilia Flyplass

 

car-rental

Sammenlign og finn beste pris på bilutleie i Italia

Bilutleie Sicilia Lufthavn

Sammenlign priser på leiebil i Sicilia Lufthavn fra flere forskjellige bilutleiefirma, bla.a. Maggiore, Avis, Alamo, Europcar, Sixt og Budget. Nødvendige forsikringer i tillegg til ubegrenset kjørelengde er alltid inkludert i prisen.

Sicilia Lufthavn guide

bilutleie Sicilia Lufthavn

Leiebil Sicilia Lufthavn

Sicilia Palermo Airport (PMO), også kjent som Punta Raisi Lufthavn eller Falcone-Borsellino Lufthavn, ligger på Punta Raisi, som er omtrent 35 kilometer nordvest for byen Palermo, hovedstaden i den italienske øya Sicilia. Det er en av de travleste flyplassene i hele Italia, og tilbyr tjenester for 4,367,342 passasjerer i 2010. Flyplassen ble oppkalt etter to av de mest kjente anti-mafia dommere i Italia – Giovanni Falcone og Paolo Borsellino, hvor ble myrdet i 1992 av mafiaen.

Flyselskaper betjent av flyplassen inkluderer Air Berlin, Alitalia, EasyJet, Iberia, Lufthansa, Meridiana Fly, Ryanair, Wind Jet og Darwin Airline.

Det er to VIP lounger på flyplassen. Den primære Flyplassen er Gesap VIP Lounge og tilbyr aviser, parabol og annen informasjon. Den andre VIP lounge er Verga Alitalia Lounge og er kun åpen mellom 05:30 AM til 09:30.

Bortsett fra VIP lounger, er det en rekke butikker, kafeer, restauranter og barer. Det er banktjenester fasiliteter, posttjenester, valutaveksling og bilutleie kiosker plassert hele flyplassen også.