Leiebil Sondrio

» Bilutleie » Leiebil Sondrio

 

car-rental

Sammenlign og finn beste pris på bilutleie i Italia

Bilutleie Sondrio

Sammenlign priser på leiebil i Sondrio fra flere forskjellige bilutleiefirma, bla.a. Maggiore, Avis, Alamo, Europcar, Sixt og Budget. Nødvendige forsikringer i tillegg til ubegrenset kjørelengde er alltid inkludert i prisen.

Sondrio guide

bilutleie Sondrio

Leiebil Sondrio

Sondrio er en vakker italiensk by som ligger i Lombardia-regionen. Byen har en befolkning på 22,302 innbyggere og er 20 kvadratkilometer i størrelse. Sondrio er svært godt kjent for antall vingårder ligger innenfor bygrensen. De mest populære vinene er at av Grumello og Sassella. Det er en av de viktigste ressursene i regionen sammen med turisme.

Garibaldi Square ligger midt i sentrum av Sondrio. Ligger ikke langt fra torget er Palazzo Sassi, hjemmet til kunst og History Museum of Valtellina. Det er også Masegra Castle, som huser Historisk Museum i Graubünden Domination.

Den nærmeste flyplassen til Sondrio er Bergamo Airport (BGY) , som også er kjent som den Bergamo-Orio al Serio lufthavn.Det ligger 56.51 km fra Sondrio og er den fjerde travleste flyplassen i Italia. Noen av flyselskapene betjent av flyplassen inkluderer Alitalia, Ryanair, og Bell Air.