Leiebil Torino

» Bilutleie » Leiebil Torino

 

car-rental

Sammenlign og finn beste pris på bilutleie i Italia

Bilutleie Torino

Sammenlign priser på leiebil i Torino fra flere forskjellige bilutleiefirma, bla.a. Maggiore, Avis, Alamo, Europcar, Sixt og Budget. Nødvendige forsikringer i tillegg til ubegrenset kjørelengde er alltid inkludert i prisen.

Torino guide

bilutleie Torino

Leiebil Torino

Byen Torino, også kjent som Torino, var plasseringen av 2006 Vinter-OL på grunn av sine vakre snødekte fjell i den italienske nordlige regionen Piemonte. Byen har en befolkning på 910,188 innbyggere (4/2009) og er 130.17 kvadratkilometer i størrelse. Torino ble utnevnt den aller første hovedstaden i en moderne Italia (selv om slutt tittelen gikk til   Roma ).Torino er hjem til den kjente Likkledet i Torino, fantastiske skimuligheter, og hjemmet til Slow Food-bevegelsen.

De fleste av Torino attraksjonene inkluderer en rekke barokk-stil kirker og palasser og fantastiske museer. The Mole Antonelliana er landemerke i Torino og regnes som det høyeste arbeidet mur i hele Europa. Museer inkluderer National Cinema Museum, det egyptiske museet og Museo dell’Automobile. The Cathedral of Saint John the Baptist er der den velkjente Likkledet i Torino ligger. Det er også Palazzo Madama og Palazzo Carignano.

Flyplassen nærmest Torino er Torino Airport (TRN), også kjent som Torino-Caselle flyplass. Den ligger 16 kilometer nord for sentrum. IT-tjenester en rekke flyselskaper, inkludert Alitalia, British Airways, Iberia, Lufthansa, Ryanair, og WindJet.