Leiebil Trapani

» Bilutleie » Leiebil Trapani

 

car-rental

Sammenlign og finn beste pris på bilutleie i Italia

Bilutleie Trapani

Sammenlign priser på leiebil i Trapani fra flere forskjellige bilutleiefirma, bla.a. Maggiore, Avis, Alamo, Europcar, Sixt og Budget. Nødvendige forsikringer i tillegg til ubegrenset kjørelengde er alltid inkludert i prisen.

Trapani guide

bilutleie Trapani

Leiebil Trapani

Byen Trapani ligger langs vestkysten av den autonome øya Italia, Sicilia. Det er fortsatt en meget viktig fiskerihavn samt primære inngangsporten til Egadiøyene, som er i nærheten. Byen har en befolkning på 70,638 innbyggere (1/2008) og er 271 kvadratkilometer i størrelse.

Byen er kjent for sine tradisjoner og aktiviteter i løpet Holy Week, særlig påske, etterbehandling av med Processione dei Misteri di Trapani. Det er en av de eldste religiøse arrangementer gjennom Europa som kontinuerlig kjører i dag.

  De fleste av severdighetene å se i Trapani ligger i den gamle byen.Mange av de historiske bygningene i byen er barokk-stil. Noen av de bemerkelsesverdige bygningene er kirken Sant’Agostino, Fontana di Tritone, Trapani katedralen, og basilikaen Maria Santissima Annunziata.

Det finnes en rekke strender som går langs kysten av byen. En av de beste strendene er på Marausa, som er omtrent ni kilometer fra byen mot syd.

Den nærmeste flyplassen til Trapani er Trapani-Birgi Airport (TPS), også kjent som Vincenzo Florio flyplass. Den ligger 12.64 kilometer i sentrum. Bortsett fra å være en sivil flyplass, er det også brukt til militære formål. Det er en mindre flyplass som tjenester kun tre flyselskaper, en flybillett og Meridiana Air, Ryanair.