Leiebil Treviso

» Bilutleie » Leiebil Treviso

 

car-rental

Sammenlign og finn beste pris på bilutleie i Italia

Bilutleie Treviso

Sammenlign priser på leiebil i Treviso fra flere forskjellige bilutleiefirma, bla.a. Maggiore, Avis, Alamo, Europcar, Sixt og Budget. Nødvendige forsikringer i tillegg til ubegrenset kjørelengde er alltid inkludert i prisen.

Treviso guide

bilutleie Treviso

Leiebil Treviso

Byen Treviso ligger i den nordlige italienske regionen Veneto. Byen har en befolkning på 82,854 innbyggere (11/2010) og er 55,5 kvadratkilometer i størrelse. Byen er hjem til hovedkvarteret til noen store produsenter og detaljister, inkludert Benetton (klær), DeLonghi (apparater), og Pinarello (sykler).

Det finnes en rekke viktige severdigheter å se mens i Treviso. Det er kirken San Francesco, som ble bygget mellom 1231and 1270. Det er i slutten av romansk – tidlig gotisk stil og ble brukt av Napoleon, samt hans tropper som en stabil. Det er det femtende århundre Piazza dei Signori, og det trettende århundre Church of San Nicolo. Treviso har også en katedral som er dedikert til St Peter.

Flyplassen nærmest byen Treviso er Venezia Marco Polo Airport (VCE) .Det er 19.94 kilometer fra byen. Den lufthavntjenester en rekke flyselskaper, deriblant Air Berlin, Alitalia, British Airways, Delta Airlines, EasyJet, Iberia, Lufthansa, US Airways, og WindJet.