Leiebil Trieste

» Bilutleie » Leiebil Trieste

 

car-rental

Sammenlign og finn beste pris på bilutleie i Italia

Bilutleie Trieste

Sammenlign priser på leiebil i Trieste fra flere forskjellige bilutleiefirma, bla.a. Maggiore, Avis, Alamo, Europcar, Sixt og Budget. Nødvendige forsikringer i tillegg til ubegrenset kjørelengde er alltid inkludert i prisen.

Trieste guide

bilutleie Trieste

Leiebil Trieste

Byen Trieste er en havneby som ligger i den nordøstlige italienske regionen Friuli-Venezia Giulia. Byen er faktisk hovedstaden i denne regionen. Den har en befolkning på 205,374 innbyggere (4/2009) og er 84 kvadratkilometer i størrelse. Byen grenser til Adriaterhavet og Slovenia. På grunn av sin beliggenhet, har det mange typer arkitektur, inkludert romersk arkitektur og østerrikske imperiet inspirert arkitektur.

En av de viktigste severdighetene å se i Trieste er Miramar Castle, som ble bygget i årene 1856 og 1860. Hagene er vakre og har to flotte dammer. Det er også en rekke arkeologiske levninger spredt over hele byen, inkludert Buen av Riccardo, basilikaen Forense (fra det andre århundre), en Palaeochristian basilika, og noen få romerske alder templer dedikert til Zevs og Athene. I tillegg er det en romersk teater på San Giusto Hill som vender mot havet.

Flyplassen nærmest Trieste er Friuli Venezia Giulia Airport (TRS), også kjent som Ronchi dei Legionari Airport eller Trieste Airport. Flyplassen ligger 31.08 kilometer fra Trieste. Det håndterer et lite antall flyselskaper, inkludert Alitalia, Belle Air, Lufthansa Regional, og Ryaniar.