Leiebil Varese

» Bilutleie » Leiebil Varese

 

car-rental

Sammenlign og finn beste pris på bilutleie i Italia

Bilutleie Varese

Sammenlign priser på leiebil i Varese fra flere forskjellige bilutleiefirma, bla.a. Maggiore, Avis, Alamo, Europcar, Sixt og Budget. Nødvendige forsikringer i tillegg til ubegrenset kjørelengde er alltid inkludert i prisen.

Varese guide

bilutleie Varese

Leiebil Varese

Byen Varese ligger i den nordvestlige italienske regionen Lombardia og ligger 55 kilometer nord for byen Milano. Den har en befolkning på 81,922 innbyggere (1/2009) og er 54 kvadratkilometer i størrelse.

Denne byen er mest kjent for Sacro Monte di Varese, kalt hellige fjellet Varese. Det er et populært sted for tilbedelse og pilegrimsferd. Sacro Monte di Varese er en av de viktige ni Sacri Monti gjennom Lombardia og Piemonte regioner i Italia. I 2003 ble den inkludert i listen over UNESCOs verdensarvliste.

Varese er hjem til to musikkfestivaler i løpet av året. Det er Open Jazz Verese Festival samt Ghost Day Festival.

Flyplassen nærmest byen Varese er Milano Malpensa flyplass (MXP) .Det er den største flyplassen i Milano og ca 23,24 kilometer fra sentrum av byen. Fordi det er en populær flyplass, vert det over 20 forskjellige flyselskaper som flyr inn fra Europa, Afrika, Asia og USA, inkludert Alitalia, Lufthansa, British Airways, American Airlines, Easy Jet, El Al, Iberia, KLM, og Continental Airlines.