Leiebil Velletri

» Bilutleie » Leiebil Velletri

 

car-rental

Sammenlign og finn beste pris på bilutleie i Italia

Bilutleie Velletri

Sammenlign priser på leiebil i Velletri fra flere forskjellige bilutleiefirma, bla.a. Maggiore, Avis, Alamo, Europcar, Sixt og Budget. Nødvendige forsikringer i tillegg til ubegrenset kjørelengde er alltid inkludert i prisen.

Velletri guide

bilutleie Velletri

Leiebil Velletri

Byen Velletri ligger i den vestlige italienske regionen Latium. Byen har en befolkning på 53,298 innbyggere (4/2010) og er 113 kvadratkilometer i størrelse.

En av de viktigste severdigheter å se i byen er Oreste Nardini Civic Archeological Museum of Velletri. Den inneholder en rekke av bemerkelsesverdige verker dateres så langt tilbake som protohistoric periode helt til middelalderen. Bortsett fra det, er det rester av en gammel romersk amfiteater.

Det er mange kirker i Velletri, inkludert Tower of Trivium, katedralen St. Clement, og klokketårn Santa Maria.

Det finnes også en rekke offentlige fontener, herunder Fountain of Piazza Benedetto Cairoli og fontenen på Piazza Giuseppe Garibaldi. Som for palasser, det er ganske mange, inkludert Palazzo Alfonsi og Palazzo Borgia.

Flyplassen nærmest Velletri er Roma Fiumicino flyplass (FCO) , kjent som Leonardo da Vinci-Fiumicino Airport.Det er den største flyplassen i Italia og ligger 46,1 kilometer utenfor sentrum av Velletri. Flyplassen tjenestene mange flyselskaper fra hele verden, inkludert noen av de største som Aer Lingus, British Airways, Air Canada, American Airlines, Continental Airlines, Delta Airlines, EasyJet, El Al, Iberia, KLM, og Lufthansa.