Leiebil Venezia

» Bilutleie » Leiebil Venezia

 

car-rental

Sammenlign og finn beste pris på bilutleie i Italia

Bilutleie Venezia

Sammenlign priser på leiebil i Venezia fra flere forskjellige bilutleiefirma, bla.a. Maggiore, Avis, Alamo, Europcar, Sixt og Budget. Nødvendige forsikringer i tillegg til ubegrenset kjørelengde er alltid inkludert i prisen.

Venezia guide

bilutleie Venezia

Leiebil Venezia

Byen Venezia er hovedstaden i den nordlige italienske regionen Veneto. Det er verdenskjent for sin fantastiske omgivelser, kunst og arkitektur. Byen har en befolkning på 270,660 innbyggere (4/2009) og er 414.57 kvadratkilometer i størrelse. Alle kjenner Venezia på grunn av de vakre bildene av gondoler langs vannet.

Det finnes en rekke severdigheter å se i Venezia, inkludert Grand Canal, St. Markus-basilikaen, og den fantastiske Piazza San Marco. En populær luksus destinasjon er Lido di Venezia, en nydelig sandbanke som er populært blant de rike og berømte fra hele verden.

En av de mest populære festivalene i byen er Carnival of Venezia som finner sted 40 dager før ferien av påsken og avsluttes før askeonsdag. Iført en maske er en av de sentrale komponentene i festivalen. En annen viktig festival er Venezia Film Festival – den eldste rundt om i verden og en av de mest prestisjefylte.

Flyplassen nærmest byen Venezia er Venezia Marco Polo Airport (VCE) .Det er åtte kilometer nord for byen. Flyplassen tjenester en rekke flyselskaper, deriblant Air Berlin, Alitalia, British Airways, Delta Airlines, EasyJet, Iberia, Lufthansa, US Airways, og WindJet.