Leiebil Verona

» Bilutleie » Leiebil Verona

 

car-rental

Sammenlign og finn beste pris på bilutleie i Italia

Bilutleie Verona

Sammenlign priser på leiebil i Verona fra flere forskjellige bilutleiefirma, bla.a. Maggiore, Avis, Alamo, Europcar, Sixt og Budget. Nødvendige forsikringer i tillegg til ubegrenset kjørelengde er alltid inkludert i prisen.

Verona guide

bilutleie Verona

Leiebil Verona

Byen Verona ligger i den nordlige italienske regionen Veneto. Byen har en befolkning på 265,410 innbyggere (12/2008) og er 206.63 kvadratkilometer i størrelse. Det er en av de viktigste turistdestinasjonene i Italia, kjent for sin fantastiske kunstneriske arv, operaer, attraksjoner, og årlige messer. Byen er også kjent for å være innstillingen av en av William Shakespeares mest populære delene av arbeidet, “Romeo og Julie.”

En av de mest kjente severdighetene i alle Verona er det romerske amfiteateret, Arena, som finnes i Piazza Bra, den største i byen. Det ble bygget rundt 30 e.Kr. og er den tredje største etter Colosseum og Capua. Det er også en rekke romerske monumenter rundt byen Verona, inkludert det romerske teatret av Verona, bygget i det første århundre f.Kr.. The Acro dei Gavi, det Gavi Arch, er en annen romersk byggverk bygget i det første århundre e.Kr..

En av de nærmeste flyplassene til Verona er Verona Airport (VRN), som også er kjent som den Valerio Catullo Villafranca flyplass. Den ligger ca 9,54 kilometer fra sentrum. Denne flyplassen har en rekke flyselskaper fra hele Europa, inkludert Air Berlin, Air France, Alitalia, British Airways, Easy Jet, Israir Airlines, Lufthansa Regional, Ryanair, og Windjet.